Ο δολοφόνος του συντρόφου παίκτριας του GNTM σπάει τη σιωπή του – Τι είπε μέσα από τη φυλακή

Σε ισόβια καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο 34χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της πρώην παίκτριας του GNTM Αγάπης Τουραντζίδου, τον Απρίλιο του 2014, στο Μενίδι.

Μέσα από τις φυλακές ο 34χρονος έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

“Για δύο π@@@@@@@ καταστράφηκε η ζωή μου και η ζωή του, γιατί αυτές μετά από 17 ημέρες π@@@@@@@, αυτή παντρεύτηκε μετά από έξι μήνες. Ποιον άντρα της; Ποιον αρραβωνιαστικό της; Εγώ με τη γυναίκα μου ζούσα υπέροχα. Ήρθαν στο δικαστήριο και έλεγαν ότι την είχα αλυσοδεμένη δέκα χρόνια. Όταν έγινε το συμβάν, ήρθε, μιλήσαμε, με συγχώρεσε, την αγαπούσα, με αγαπούσε, ερχόταν στα επισκεπτήρια, μου έστελνε και γράμματα στη φυλακή”, είπε ο 34χρονος, μιλώντας στο STAR.

“Εκείνο το βράδυ ήρθαν δύο άνθρωποι μεθυσμένοι στο σπίτι μου. Με άρπαξαν και μου λένε: ‘Ρε θα σε κάνουμε κομματάκια. Θα σε πάμε στα βουνά, να σιωπήσεις για μια ζωή, να σκάσεις, εσύ που ενοχλείς τα κορίτσια’. Τους λέω: ‘Ρε παιδιά, ποια κορίτσια’, δεν ενοχλούσα κανέναν και μαλώναμε και αυτός μου λέει: ‘Εσύ τελείωσες’. Εκεί βρήκα το άτιμο το μαχαίρι και τους χτύπαγα, μέχρι να με αφήσουν. Όταν με άφησαν, έφυγα από το σπίτι μου και πήγα και παραδόθηκα. Έκανα ένα έγκλημα, το καταλαβαίνω αλλά δεν ευθύνομαι, ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσα να αμυνθώ. Θα πέθαινα εγώ”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Πιστέψτε με, όταν σε πνίγει ο ένας, σε βαράει ο άλλος και εκεί καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι θα σε σκοτώσουν. Έχω μετανιώσει χίλιες φορές, αλλά δεν είχα κανέναν άλλο τρόπο να αμυνθώ. Θέλω η αλήθεια να φανεί, δεν ήμουν και δεν είμαι δολοφόνος και δεν θα γίνω ποτέ. Αυτοί θέλουν να με κάνουν δολοφόνο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ