Κίνδυνος-θάνατος η Πλατεία Ζωντού στο Αλιβέρι – Γυναίκα τραυματίστηκε όταν υποχώρησε πλάκα – ΦΩΤΟ

Μία πλατεία απ όπου σε λίγες μέρες θα περάσουν μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές έχει μετατραπεί σε μία παγίδα που πέφτει ο κόσμος και τραυματίζεται. Καταγγελία στην Αστυνομία και στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου για ατελή έργα στην Πλατεία Ζωντού, έκανε η κα Χαρούλα Κατσούλη η οποία το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου το βράδυ, βγήκε από το σπίτι της που βρίσκεται ακριβώς απέναντι για να πάει μέχρι το περίπτερο.

Σε κάποια στιγμή όπως η ίδια ανέφερε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr όπως περπατούσε, υποχώρησε η πλάκα, έπεσε και χτύπησε. Στάθηκε τυχερή όπως η ίδια μας είπε μέσα στην ατυχία της. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου για τις πρώτες βοήθειες με τα σημάδια από την πτώση να είναι εμφανή.

Στη συνέχεια, έκανε την καταγγελία και ενημέρωσε όπως μας είπε την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Βότση ζητώντας της να κάνει τις όποιες ενέργειες προκειμένου να μην χτυπήσουν οι καρναβαλιστές που ετοιμάζονται σε λίγες μέρες να παρελάσουν στο Αλιβέρι και περνάνε και από το συγκεκριμένο σημείο.

Όπως η ίδια μας είπε, την Τρίτη δούλευαν πυρετωδώς συνεργεία για να καλύψουν τις ζημιές. Έπρεπε πρώτα να πέσει η γυναίκα και να χτυπήσει και μετά να τρέχουν και να φτάνουν οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής όπως έκαναν και λίγες μέρες πριν, «μπαλώνοντας» λακκούβες στο Αλιβέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Κατσούλη δεν έκανε μήνυση. Επισημαίνει το περιστατικό και ζητά άμεση αποκατάσταση για να μην πέσει και τραυματιστεί και άλλος κόσμος.Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: eviakosmos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ