Η Παναγία…απάντησε στον Αμβρόσιο – Θα παραιτηθεί ή όχι;

Παραμένει στον Επισκοπικό θρόνο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, ο οποίος μάλιστα για να λάβει τη σχετική απόφαση ζήτησε τη βοήθεια της Παναγίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας thebest.gr.

Ο Αμβρόσιος είχε προαναγγείλει την παραίτησή του αναφέροντας ότι θα έφευγε από τη θέση του τον Αύγουστο του 2018. Μετά έδωσε παράταση και είπε πως θα παρέμενε μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης για τις δηλώσεις του για τους gay, η οποία έγινε προ ημερών.

Στη συνέχεια, ζήτησε για την απόφασή του τη συνδρομή της Παναγίας. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος τέλεσε Θεία Λειτουργία στην Παναγία Τρυπητή και προσευχήθηκε στην Παναγία καλώντας την να τον οδηγήσει στην σωστή απόφαση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, προφανώς του απάντησε θετικά η Παναγία καθώς πλέον δηλώνει ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή και θα αγωνιστεί, συνδέοντας την απόφασή του με την κίνηση της κυβέρνησης να σταματήσει τη μισθοδοσία των εφημέριων από το ελληνικό δημόσιο.

“Οι κληρικοί έχουν χύσει αίμα αίμα για την Ελλάδα κι αυτό το αίμα δεν πληρώνεται με τίποτα. Ο διωγμός αυτός με πονάει πάρα πολύ κι αυτός είναι ο λόγος που κάμφθηκα από την παρουσία των ιερέων και δεν θα τους αφήσω. Θα μείνω να αγωνιστώ”, δήλωσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων.Πηγή: thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ