Πέθανε το 3χρονο κοριτσάκι που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στην Πάτρα

Υπέκυψε στα τραύματά του το 3χρονο κοριτσάκι που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στη παραλιακή οδό στις Ιτιές στην Πάτρα.

Το άτυχο παιδί παρέμενε διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία η Βοήθεια”, έχοντας υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Δίνουμε μάχη. Η κατάσταση της μικρής Μαρίας είναι πολύ δύσκολη. Έχει εκτεταμένη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλικό οίδημα. Με όλα τα μέσα που διαθέτουμε επιχειρούμε να μειώσουμε την πίεση του εγκεφάλου αλλά προς τον παρόν δεν έχουμε καλά νέα», είχε αναφέρει σε δήλωση του ο υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Εφήβων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου στην Ιτιές Πατρών, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 50χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε το κοριτσάκι, που φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μόνο του.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διεκομίσθη στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Πηγή πληροφοριών: tempo24.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ