Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες – Κρίσιμη σύσκεψη για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Σήμερα στις 6 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας όπου θα συζητηθούν μορφές κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους, όπως ήδη έχουν αποφασίσει οι αγρότες στην πανελλαδική συνάντηση τους.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων N. Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, επανέλαβε το κάλεσμα προς τους αγρότες για ενίσχυση των μπλόκων που ήδη έχουν στηθεί, ενώ τόνισε ότι αναμένονται αποφάσεις για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Αναφερόμενος στο θέμα του διαλόγου με τη κυβέρνηση για την συζήτηση των αιτημάτων τους, ο κ. Μαρούδας επισήμανε ότι οι αγρότες με βάση την χθεσινή πρότασή τους είναι πρόθυμοι να συναντηθούν με την κυβέρνηση, διευκρινίζοντας ότι ζητούν να προσέλθουν στο διάλογο με κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών υπό τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

«Εμείς ζητάμε συνάντηση με την κυβέρνηση. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τον κ. Αραχωβίτη, αλλά έχει δηλώσει αναρμόδιος στα πιο πολλά θέματα. Εξάλλου έχουμε συναντηθεί μαζί του και οι απαντήσεις του δεν μας ικανοποίησαν» είπε ο κ. Μαρούδας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ