Ανησυχία για το 19χρονο μοντέλο που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ – Τι ζητά ο δικηγόρος της

Από τις 23 Ιανουαρίου, όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, περιμένουν να μάθουν νέα της οι γονείς της 21χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η οποία συνελήφθη να μεταφέρει ναρκωτικά.

Η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με κανένα μέλος της οικογένειας της, μετά τη μεταφορά της.

Το Tai Lam Centre είναι ένα ιδιαίτερα αυστηρό σωφρονιστικό ίδρυμα που έχει κατηγορηθεί για υπερπληθυσμό αλλά και για άκαμπτους κανόνες. Η εργασία είναι υποχρεωτική, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ οι γυναίκες μπορεί να αναγκαστούν να κόψουν τα μαλλιά τους. Παρά την αυστηρότητα των συγκεκριμένων φυλακών, διαθέτουν από τις καλύτερες νομικές και ιατρικές υπηρεσίες.

Ο συνήγορος του 21χρονου μοντέλου, Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε “Η μεταγωγή της Ειρήνης σε γυναικείες φυλακές ενηλίκων ήταν υποχρεωτική λόγω της συμπλήρωσης πρόσφατα του 21ου έτους της ηλικίας της. Οι συνθήκες του περιβάλλοντος είναι καλές και έως τώρα δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους δικηγόρους που θα την υπερασπιστούν στη δίκη της, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου. Η ίδια διακηρύσσει την αθωότητά της και ελπίζει ότι οι ένορκοι θα αντιληφθούν ότι υπήρξε θύμα επιτήδειων που εκμεταλλεύτηκαν την ηλικία, την απειρία και την αθωότητά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ