Στην αντεπίθεση το Νοσοκομείο Λαμίας: Φταίνε οι γιατροί στη Λάρισα – Εδώ δεν πέθανε κανένα παιδί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου της Λαμίας Δημήτρης Σφύρας επισήμανε ότι οι γιατροί του νοσοκομείου της Λάρισας είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για την κατάσταση της 14χρονης Ιωάννας που κατέληξε από περιτονίτιδα.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, ο υποδιοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς και ο κ. Σφύρας, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκαν στα όσα διαδραματίστηκαν τις ώρες που η άτυχη Ιωάννα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

“Κάναμε σωστή διάγνωση, ενημερώσαμε για αυτή τον χειρουργό του νοσοκομείου στη Λάρισα, ωστόσο εκείνος αποφάσισε άλλα”, είπε ο κ. Σφύρας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου της Λαμίας εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της 14χρονης και πρόσθεσε πως η διοίκηση είχε αποφασίσει να μην τοποθετηθεί, ωστόσο αναγκάστηκε να το κάνει, λόγω της διαστρέβλωσης των γεγονότων.

Ο κ. Χατζημαργαρίτης έκανε απολογισμό της λειτουργίας του νοσοκομείου από τον Φεβρουάριο του 2018 που ο ίδιος ανέλαβε την διοίκηση του και τόνισε πως για το θέμα της Ιωάννας το νοσοκομείο της Λαμίας έχει ζητήσει συνολική ΕΔΕ.

“Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα συμβάλλουμε στη διαλεύκανση της υπόθεσης” σημείωσε ο κ. Χατζημαργαρίτης.

“Τα τελευταία δύο χρόνια έγιναν 47 χειρουργεία σε παιδιά και κανένα δεν παρουσίασε επιπλοκές”, δήλωσε ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Ανδρέας Κολοκυθάς.

“Δημοσιεύματα και τοποθετήσεις έβλαψαν άδικα το νοσοκομείο της Λαμίας” επεσήμανε ο κ. Χατζημαργαρίτης που απαντώντας σε ερώτηση σχολίασε και τον θάνατο του εννιάχρονου παιδιού ενάμιση χρόνο πριν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: tvstar.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: dailymotion/STAR KENTRIKIS ELLADAS

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ