Συνελήφθη γιατρός μεγάλου νοσοκομείου για “φακελάκι”

Νέο κρούσμα διαφθοράς καταγράφηκε στο Δημόσιο, καθώς συνελήφθη χειρουργός δημόσιου Νοσοκομείου της Αττικής, για φακελάκι

Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου σε βάρος ενός 62χρονου γιατρού-χειρουργού στο νοσοκομείο “Αγίοι Ανάργυροι” ο οποίος συνελήφθη το πρωί, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος γιατρός της απαίτησε την καταβολή 1.000 ευρώ, για χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 18 Μαρτίου.

Σήμερα, το πρωί η καταγγέλλουσα παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ στον γιατρό, ο όποιος στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

 

Διαβάστε επίσης

Διαρρήκτες άρπαξαν από το σπίτι ηλικιωμένης… 5 κιλά κρέας

Νέα εξέλιξη- Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο σύζυγος της 47χρονης στα Χανιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ