Οι αστυνομικοί τίμησαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη – Τα συγκινητικά λόγια του επιχειρηματία

Κατάμεστο ήταν το κέντρο «Πορτοκάλι» στον Πλατανιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων. Στην εκδήλωση ήταν παρών ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης με την οικογένειά του, η περιπέτεια του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο, όπως βεβαίως και ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την πολύμηνη απαγωγή του η ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Λεμπιδάκης, μαζί με τον αδερφό του και τον πατέρα του, τιμήθηκαν από την ΕΑΣΥ Χανίων, για τη μεγάλη δωρεά που έκαναν στην ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, με τον Κρητικό επιχειρηματία να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι… «Τους φίλους τους καταλαβαίνεις στα δύσκολα. Κι εδώ μέσα βλέπω πολλούς φίλους».

Παράλληλα, τιμήθηκε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, καθώς και τρεις αστυνομικοί για τον ρόλο – κλειδί που έπαιξαν.

Επίσης τιμήθηκαν οι δημοσιογράφοι Μάριος Παρασκάκης και Παντελής Γιαΐτσης για την διαρκή κάλυψη αστυνομικού ρεπορτάζ, όπως επίσης και πολλοί συνάδελφοι των αστυνομικών για τον ζήλο που επιδεικνύουν στο καθήκον, καθώς και συνταξιοδοτηθέντες αστυνομικοί.

Τέλος, τιμήθηκαν τα παιδιά επτά αστυνομικών, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πηγή: parakritika.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ