Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας: Κλείστε τις Παιδιατρικές σε Λαμία-Λάρισα, είναι νεκροταφεία

«Αν είχα πάει το παιδί μου στο νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα θα ζούσε…», λέει συντετριμμένος ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας από τη Λαμία, η οποία τελικά πέθανε από διάτρηση στομάχου και όχι από σκωληκοειδίτιδα, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές.

Η ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης μαθήτριας Ιωάννας Κουτσοπάνου από τη Λαμία, που “έσβησε” στο ΓΝ Λάρισας μετά από χειρουργική επέμβαση, έγινε το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη από την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ελένης Ζαγγελίδου και παρουσία δυο ιατροδικαστών της οικογένειας, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, ο θάνατος προήλθε από περιτονίδα(φλεγμονή στην κοιλιά) «η οποία είναι αποτέλεσμα διάτρησης του στομάχου». Επίσης, ενημέρωσαν οι ιατροδικαστές, έχουν ληφθεί δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις από το εξειδικευμένο τμήμα του ΑΠΘ.

Σε δηλώσεις του στο LamiaRerport ο πατέρα της 13χρονης μαθήτριας είπε μεταξύ άλλων: «Αν είχα πάει το παιδί μου στο νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα θα ζούσε…Πείτε τους να κλείσουν τις Παιδιατρικές στα νοσοκομεία της Λαμίας και της Λάρισας. Είναι νεκροταφεία».

Ο πόνος των γονιών της 13χρονης Ιωάννας είναι απερίγραπτος. Δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Το 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη…», τόνισε ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ