Γονείς μαθητών Λυκείου Γουβών στον Realfm 97,8: Είμαστε αγανακτισμένοι, τα παιδιά μας δεν έχουν καθηγητές

Σε απόγνωση βρίσκονται γονείς και μαθητές του Λυκείου Γουβών στη Βόρεια Εύβοια καθώς δεν έχουν διοριστεί στο σχολείο καθηγητές οι οποίοι θα διδάξουν τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Όπως καταγγέλλει στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου, «είμαστε αγανακτισμένοι, τα παιδιά έχουν απογοητευτεί. Λείπει φυσικός, χημικός, βιολόγος και καθηγητής Οικονομίας. Κάθε χρόνο, υπήρχε μία καθυστέρηση στην πρόσληψη αναπληρωτών. Τέλος Νοεμβρίου διορίστηκαν καθηγητές και για το σχολείο μας και μας είπαν ότι δεν δέχθηκαν τη θέση».

Μάλιστα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αναρωτιέται πως θα καλυφθούν τα κενά στην ύλη και πως θα βαθμολογηθούν οι μαθητές.

«Τι βαθμοί θα μπουν στα παιδιά; Ακόμη και τώρα να έρθουν οι καθηγητές πως θα καλύψουν τα κενά σε τεσσάρων μηνών ύλη; Το ό,τι θα έρθουν οι καθηγητές αυτή την εβδομάδα δεν μας καλύπτει»,αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Είμαστε μία φτωχή περιοχή, δεν έχουν όλοι οι γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο. Σε λίγους μήνες θα κληθούν να δώσουν πανελλήνιες με ίσους όρους με τα υπόλοιπα παιδιά, αυτό είναι παράνομο», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό :

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ