Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον ηθοποιό που φέρεται να βίασε τον ταξιτζή

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στην εισήγησή του, προτείνοντας τη συνέχιση της κράτησης του ηθοποιού Γιώργου Καρκά “λόγω του παρελθόντος του στις παρενοχλήσεις ταξιτζήδων”.

Στις 13 σελίδες της εισήγησης του εξηγεί τους λόγους της πρότασης του. Μιλά για ένα άτομο που “στο παρελθόν έχει εμφανίσει περίεργη συμπεριφορά απέναντι στους οδηγούς ταξί της εταιρείας αλλά και στη διαγραφή του λογαριασμού του, δείχνοντας ότι αναζητά θύματα για τις σεξουαλικές του ορέξεις”.

Στην εισήγηση αναφέρεται επίσης ότι λαμβάνεται υπόψη η έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του παθόντος που ήταν αρνητική αλλά λόγω της λήψης βιολογικού υλικού και όχι αίματος, δεν αποκλείει τη λήψη φαρμάκου. Στο επιχείρημα του ηθοποιού ότι δεν βρέθηκε DNA που να αποδεικνύει ότι βίασε τον 24χρονο ταξιτζή, απαντά ότι είναι άνευ σημασίας.

Το τι συνέβη σε εκείνη τη διαδρομή της 13ης Νοεμβρίου, παραμένει στο σκοτάδι, με τους δύο πρωταγωνιστές να δίνουν διαφορετική διάσταση. Ναρκωτικά, sex shop και ερωτικά βοηθήματα συνθέτουν ένα πολύπλοκο σκηνικό που όλοι περιμένουν να φωτιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΠΗΓΗ: espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ