Στην Αλβανία, η τελευταία πράξη του δράματος για την Αγγελική

Στην Αλβανία θα γραφτεί – με εντολή εισαγγελέα- η τελευταία πράξη του δράματος για την αδικοχαμένη Αντζελίνα, που ανήμερα την Πρωτοχρονιά ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με σιδερόβεργα από τον ίδιο της τον πατέρα στην Κέρκυρα, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα ”Δημοκρατία”.

Το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε στην Αλβανία η σορός της άτυχης Αγγελικής, προκειμένου να γίνουν η κηδεία και η ταφή της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Κέρκυρας, Χρυσαυγή Κούση, ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίας και με εντολή της εισαγγελικής αρχής, η σορός μεταφέρεται, μέσω Μαυροματίου, στη γενέτειρά της, το Μπεράτι, για να ακολουθηθεί και η ταφή της.

Τη σορό της 29χρονης συνόδευσαν η μητέρα της και συγγενείς της.Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα είχε να δει περίπου 15 χρόνια την κόρη της, ενώ η καλύτερη φίλη της Αντζελίνας, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη γυναίκα ”τέρας”, υποστηρίζοντας ότι η θανούσα περνούσε δύσκολες στιγμές κοντά της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο δεύτερος άντρας της μητέρας της Αντζελίνας μεθούσε και τη χτυπούσε, ενώ είχε προσπαθήσει και εκείνος να τη σκοτώσει, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να μη θέλει να έχει καμία επαφή με τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ / ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ