Στα αζήτητα η σορός της 29χρονης Αγγελικής – Η εισαγγελική παραγγελία που την κρατούσε μακριά από τον πατέρα της – ΒΙΝΤΕΟ

Η σορός της 29χρονης Αγγελικής που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, δεν έχει παραλειφθεί από κανέναν και έτσι δεν μπορεί να γίνει η κηδεία, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR.

Ο πατέρας της κρατείται, η μητέρα της είναι στην Αλβανία και οι νονοί της δεν μπορούν να παραλάβουν τη σορό της γιατί πρέπει να παραληφθεί από στενό συγγενή.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πληροφορίες σχετικά με την εισαγγελική παραγγελία που κρατούσε την άτυχη 29χρονη μακριά από τον πατέρα της.

Η εισαγγελική παραγγελία εκδόθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 2018. Η 29χρονη αναγκάστηκε να πάει στις Αρχές, καθώς όπως ισχυριζόταν τσακώθηκε έντονα με τον πατέρας της για την προσωπική της ζωή. Ο πατέρας κλήθηκε μία μέρα μετά, στις 31 Ιανουαρίου και του έγινε γνωστή η εισαγγελική παραγγελία.

Για έναν ολόκληρο χρόνο οι δυο τους δεν είχαν επαφή. Πριν από λίγες ημέρες όμως μία συγγενής της κοπέλας την παρακάλεσε να πάει να δει τον πατέρα της γιατί δεν ήταν καλά, κάτι που τελικά έπραξε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ