Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Κρήτη – Άνδρας τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα

Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία το πρωτοχρονιάτικο γλέντι κατοίκου στο Γάζι Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας γιόρταζε την έλευση του νέου έτους στο σπίτι του. Κάποια στιγμή κατέβηκε στο δρόμο και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του. Ξαφνικά, ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στον ώμο και συνειδητοποίησε ότι αιμορραγούσε.

Τα εορταστικά του σχέδια ματαιώθηκαν κακήν κακώς καθώς διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνθρωπος δέχθηκε …ουρανοκατέβατη σφαίρα και πραγματικά στάθηκε εξαιρετικά τυχερός αφού η σφαίρα θα μπορούσε να έχει καρφωθεί στο κεφάλι ή στον αυχένα του.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σφαίρα δεν αφαιρέθηκε από το σώμα του ανθρώπου, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα την Τετάρτη οπότε και οι Αρχές θα έχουν πλήρη ενημέρωση για το εύρημα. Υποστηρίζεται ότι οι εφημερεύοντες γιατροί αφού διέγνωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, του συνέστησαν να τον ξαναδούν αύριο.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από το ΕΚΑΒ και ήδη διεξάγονται έρευνες για το περιστατικό. Ο ίδιος πάντως ο άνθρωπος φέρεται να κάνει τον σταυρό του που απέφυγε τα χειρότερα και ας κοιμάται προς το παρόν με μία σφαίρα στο σώμα του.

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ