O πατέρας του αστυνομικού που τραυματίστηκε στην έκρηξη στο Κολωνάκι: Ήταν άτυχος ο γιος μου – ΒΙΝΤΕΟ

Βελτιώνεται σταδιακά η πορεία της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι το πρωί της Πέμπτης.

Στο πλευρό του αστυνομικού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο πατέρας του, ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha για την υγεία του και το σοκ που υπέστη ο γιος του.

«Ο γιος μου στάθηκε πολύ τυχερός στην όλη ατυχία του. Δυστυχώς για το παιδί μου με το που έφτασε στο σημείο έγινε και η έκρηξη. Ήταν ο πρώτος που πήγε, ήταν το λαχείο. Ήταν άτυχος, όποιος και να ήταν εκεί θα του συνέβαινε», δήλωσε στον Alpha o πατέρας του τραυματισμένου αστυνομικού.

«Παρά το ισχυρό σοκ που πέρασε πηγαίνουμε καλά. Τα τραύματά του επουλώνονται, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής θεραπείας και οι γιατροί μας λένε ότι πάμε καλύτερα. Με το που βγήκε από τη ΜΕΘ άνοιξε και τα μάτια του. Μας βλέπει και μας μιλά», πρόσθεσε ο πατέρας του, τονίζοντας ότι «την ακοή του να δούμε τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε τους ειδικούς να δούμε τι θα μας πουν. Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου θα είναι εντάξει».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ