Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή – Μετέφερε 17 αλλοδαπούς σε ΙΧ

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έπειτα από καταδίωξη 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Παρασκευής (28-12-2018), στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία ανέπτυξε ταχύτητα, συνεχίζοντας την πορεία του. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα ακινητοποιήθηκε στον κόμβο Προφήτη και συνελήφθη ο οδηγός του.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δεκαεπτά (17) αλλοδαπών, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι, που επέβαιναν στο παραπάνω όχημα και στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Νομού Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη, ενώ για τη μεταφορά τους κατέβαλαν χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.Πηγή: SELEO.GR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ