Κλεμμένο από τη Νέα Ιωνία το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στα Άνω Πετράλωνα

Από την Νέα Ιωνία είχε κλαπεί το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης στον ΣΚΑΪ.

Το αυτοκίνητο, ένα Opel Corsa, εντοπίστηκε λίγο μετά την επίθεση καμένο στην οδό Ανθείου στα Άνω Πετράλωνα. Η πινακίδα που έφερε ήταν πλαστή και αντιστοιχούσε σε ίδιο τύπο και μάρκα αυτοκινήτου με το ίδιο χρώμα. Οι αστυνομικοί, μέσω του αριθμού πλαισίου, διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί στις 18 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως την επίθεση έφεραν εις πέρας τουλάχιστον 3-4 άτομα. Υπολογίζουν ότι δύο ήταν τα μέλη της οργάνωσης που πήγαν με αυτοκίνητο στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, σταμάτησαν μπροστά από το κτήριο του ΣΚΑΪ και άφησαν τη βόμβα στην άκρη του δρόμου, ενώ ένας ή ακόμα και δύο έκαναν τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα.Δεν μπορούν ακόμα να υπολογίσουν εάν υπήρχε υποστηρικτική ομάδα και πόσα άτομα μπορούσαν να ήταν εκεί. Οι Αρχές αναζητούν βίντεο που να έχει καταγράψει το αυτοκίνητο των βομβιστών και την πορεία διαφυγής μέχρι τα Πετράλωνα, ώστε από εκεί να ψάξουν να βρουν με ποιόν τρόπο έφυγαν αφού πυρπόλησαν το όχημα.

Εξετάζουν το σενάριο πίσω από την επίθεση να κρύβονται ο “σγουρομάλλης” κα ο “ξανθός”. Πλαστές ταυτότητες με φωτογραφίες των δύο ανδρών είχαν βρεθεί πέρυσι στην γιάφκα της Ηλιούπολης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ