“Βόμβα” Παναγούλη για “ύποπτες μεταγραφές”

Την άποψη ότι «θα ακολουθήσουν και άλλα» σαν τη μεταγραφή Μεγαλοοικονόμου ή τη θετική στάση Σαρίδη για τον προϋπολογισμό του 2019 εξέφρασε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης.

«Η κυβέρνηση έχει τους 151 για ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν βλέπετε διάφορες ύποπτες μεταγραφές που γίνονται, ο κ. Σαρίδης , η κυρία Μεγαλοοικονόμου; Χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για τον κ. Σαρίδη, θα ακολουθήσουν και άλλα. Εξάλλου βγαίνουν και τα λένε μόνοι τους σιγά-σιγά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης σχολιάζοντας ότι «δεν είναι πρακτικές αυτές για ένα αριστερό κόμμα. Ούτε πρακτική είναι όταν κάποιος έχει μία διαφορετική άποψη να διαγράφεται επί τόπου ».

«Διαφώνησα στο θέμα των πλειστηριασμών. Δεν μπορούσα να πάω να ψηφίσω να παίρνουν το σπιτάκι κάποιου, το θεωρούσα απαράδεκτο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα SMS ενόψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής διαβάζοντας όλο το μήνυμα που εστάλη: «Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη Παρασκευή 7 το πρωί και επιστρέφει μετά την ομιλία ή την επομένη το πρωί. Όσοι και όσες επιθυμείτε, δηλώστε το, είναι δωρεάν η μετακίνηση. Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκέντρωση για επικοινωνιακούς λόγους αλλά και για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μου εσείς και όσοι επιθυμείτε στο τηλέφωνο…»

«Θα έφευγαν σήμερα το πρωί από την Αθήνα 100 πούλμαν. Απορώ γιατί δεν μιλούσε εδώ ο Τσίπρας σε αυτούς τους 5 – 10 χιλιάδες», τόνισε ο κ. Παναγούλης.

Πηγή: ΘΕΜΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ