Βίντεο- ντοκουμέντο: Ο Μακελάρης του Στρασβούργου πέφτει νεκρός δίπλα στο όπλο του

Τη στιγμή που ο δράστης της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, πέφτει νεκρός από τα πυρά των δυνάμεων επιβολής της τάξης δημοσιοποίησαν γαλλικά ΜΜΕ.

Ο Σερίφ Σεκάτ, τον οποίο καταδίωκαν εκατοντάδες αστυνομικοί τις προηγούμενες δύο ημέρες, σκοτώθηκε την Πέμπτη το βράδυ από τις δυνάμεις επιβολής της τάξης σε αυτή την πόλη της ανατολικής Γαλλίας, στα σύνορα με τη Γερμανία.

Σκοτώθηκε στη συνοικία Νεντόρφ, στο νότιο τμήμα της πόλης, όπου μεγάλωσε και όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του την Τρίτη, μετά την αιματηρή περιπλάνησή του. Μια μεγάλη δύναμη της αστυνομίας διεξήγαγε επιχείρηση στη συνοικία το βράδυ της Πέμπτης.

«Πυροβόλησε εναντίον μιας ομάδας αστυνομικών (…) η οποία ανταπέδωσε» τα πυρά, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στην αστυνομία.

Ο τζιχαντιστής εντοπίστηκε περί τις 22:00 (ώρα Ελλάδας) από τρεις αστυνομικούς καθώς «περιφερόταν» στον δρόμο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά εκείνος στράφηκε, τους αντιμετώπισε και «άνοιξε πυρ» πρώτος, με τους αστυνομικούς «να ανταποδίδουν αμέσως και να εξουδετερώνουν» τον δράστη της επίθεσης, συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ / Francenews24

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ