Τελικά λεφτά υπάρχουν;

Έντονος ήταν ο διάλογος ανάμεσα στον Μάκη Βορίδη, της Ρένας Δούρου και του Δημήτρη Λιντζέρη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, σχετικά με το αν υπάρχουν λεφτά στο πλαίσιο των προεκλογικών υποσχέσεων των κομμάτων. Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι ”ουδέποτε είπαμε ότι υπάρχουν λεφτά. Λεφτά υπάρχουν, σε περίπτωση που ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες μας, δηλαδή υπάρχουν για τους συντάξιούχους και τους μισθωτούς”.

Ωστόσο ανέφερε πως ”οποιαδήποτε προσπάθεια να μας ταυτίσετε με το παλιό, δοκιμασμένο και κακό εαυτό του  ΠΑΣΟΚ, είναι ατυχής”.Από την πλευρά του, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, τόνισε ότι τα λεφτά για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του κόμματος θα ”είναι ευρωπαϊκά και θα υπάρξουν στο πλαίσιο ότι η παγκόσμια κοινωνία μας θέλει μέσα στη ζώνη του ευρώ”.

Κατηγόρησε επίσης το ΣΥΡΙΖΑ, ότι ”δεν θέλει να κοστολογήσει το πρόγραμμά του”, καθώς και πως ”σημασία δεν έχει τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τι λένε αυτοί που δίνουν τα χρήματα”. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Λιντζέρης, απάντησε σε όσα είπε η Ρένα Δούρου, λέγοντας: ”Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”, τονίζοντας ότι ”παρακολουθούμε τη βασιλεία του παραλόγου. Δε λένε ”λεφτά υπάρχουν”, αλλά λένε ”λεφτά πάρα πολλά υπάρχουν”, λογαριάζοντας  χωρίς τον ξενοδόχο”.

Συνέχισε δηλώνοντας ότι ”το ΠΑΣΟΚ έπαθε από τις αλόγιστες προεκλογικές υποσχέσεις, τις οποίες δεν μπόρεσε να κάνει”.

Επίσης, στράφηκε κατά της Λούκας  Κατσέλη  η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν εκείνη που εισηγήθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου το ”λεφτά υπάρχουν”, και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να την πλησιάσει. Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ