Κεχαγιόγλου για την υπόθεση Λεμπιδάκη: Υπερασπίζομαι ανθρώπους, όχι αδικήματα – ΒΙΝΤΕΟ

“Υπερασπίζομαι ανθρώπους, όχι αδικήματα” είπε ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος δύο εκ των κατηγορουμένων για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως τόνισε, “έχω εξαιρετική άποψη,είναι καλλιεργημένος και ευγενής άνθρωπος, του είχα εκφράσει τη συμπάθειά μου για την περιπέτειά του”. Ο κ. Κεχαγιόγλου υπογράμμισε αναφερόμενος σ’ έναν από τους εντολείς του: “Λεπτομέρειες δεν μπορώ δημοσίως να πω από την απολογία του, υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες υπό τις οποίες ενεπλάκη στην υπόθεση ένας εντολέας μου στην υπόθεση θα εκτεθούν στο δικαστήριο υπάρχει κατά τη γνώμη μου μία σοβαρή περίπτωση να αλλάξει ο νομικός χαρακτηρισμός της πράξεως ή στη χειρότερη περίπτωση να αναγνωριστεί ως ελαφρυντική περίσταση.. εάν πιέστηκε ή όχι, από ποιους…”

Και πρόσθεσε: “Υπεβλήθη σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας… αλλά δεν το προβάλλω για να δικαιολογήσω την πράξη του ή να προκαλέσω τον οίκτο…”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ