Έγκλημα Ρόδος: Τι αποκαλύπτει η πρώην σύντροφος του 21χρονου κατηγορουμένου

Αποκαλυπτική ήταν η μαρτυρία της πρώην συντρόφου του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

«Τον είχα γνωρίσει στη Λίνδο τυχαία σε ένα μπαρ. Δεν μου είχε δείξει κάτι περίεργο, από την αρχή περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί, το βλέπαμε μακροπρόθεσμα γιατί πιστεύαμε ότι θα κρατήσει. Μου άρεσε ο χαρακτήρας του, η συμπεριφορά του. Ήταν προστατευτικός, με πρόσεχε πολύ, δεν υπήρχαν εντάσεις, ήταν πολύ τρυφερός», δήλωσε η πρώην σύντροφός του.

«Υπήρχαν κάποια περίεργα πράγματα που τότε δεν μου είχαν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και αφορούν την ερωτική πράξη. Για να καταφέρει να ολοκληρώσει την ερωτική πράξη έπρεπε να υπάρχει βία, διαφορετικά δεν μπορούσε.Το είχα συζητήσει μαζί του στην αρχή όταν προσπαθούσα να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό. Ήταν πολύ κλειστός σε αυτό το θέμα, δεν μου είχε μιλήσει για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό, φαινόταν και ο ίδιος μπερδεμένος. Μου είχε πει ότι ανησυχεί μήπως συμβαίνει κάτι στο σώμα του και δεν μπορεί», πρόσθεσε.

Επίσης, η πρώην σύντροφος του 21χρονου υποστήριξε ότι «είχαμε χωρίσει και μετά από ενάμιση χρόνο προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Τότε είδα ένα άτομο το οποίο δεν αναγνώριζα, φαινόταν ότι κάτι τον απασχολεί, φαινόταν ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά. Ήταν πολύ κλειστός στο να μιλήσει για τα θέματά του, προσπάθησα πολλές φορές να τον κάνω να ανοιχτεί αλλά δεν τα κατάφερα. Εκείνη την περίοδο άρχισε να κάνει κάποιες καινούριες παρέες και έβλεπα ότι έχει επηρεαστεί πολύ από αυτές τις παρέες. Έβλεπα ότι κάτι συμβαίνει, ότι κάτι έχει αλλάξει και ένιωθα άσχημα γι΄αυτό».

Ποτέ δεν θα πήγαινε το μυαλό μου σε εκείνον, πέρασαν από το μυαλό μου άλλα άτομα που έχουν δώσει δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς. Όταν διέρρευσαν τα ονόματα και οι φωτογραφίες και είδα ότι ήταν εκείνος, σοκαρίστηκα. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το χωνέψω ότι ήταν αυτός. Πιστεύω ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Πιστεύω ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και δεν έχει συναίσθηση του τι έκανε γιατί συνέχισε τη ζωή του χωρίς να έχει τύψεις», κατέληξε λέγοντας η πρώην σύντροφός του.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ