Ξεσπά η εξαπατημένη σύζυγος του “δίγαμου” γιατρού: Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Αποζημίωση 300.000 ευρώ για ηθική βλάβη και να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου ζητά η εξαπατημένη σύζυγος του δίγαμου καρδιολόγου με αγωγή της που κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμα της η Realnews.

Όπως σημειώνει στην αγωγή, η συμπεριφορά του ανθρώπου, που μέχρι χθες πίστευε ότι είχε παντρευτεί, την ταπείνωσε και την απαξίωσε ως άτομο.

Συγκεκριμένα, στην αγωγή που αποκαλύπτει η Realnews, η εξαπατημένη σύζυγος αναφέρει: “Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, ταπεινώθηκα στο έπακρο και εκτέθηκε στον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο η προσωπικότητα μου ως προς την τιμή και την υπόληψη της και ταπεινώθηκα έτι περισσότερο όταν ο εναγόμενος βγήκε δημόσια και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα περιστατικά και ότι δεν ήταν σύζυγος μου”.

Η γυναίκα μεταξύ άλλων σημειώνει στην αγωγή: “Μου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι ‘πετάχτηκαν’ 10 ολόκληρα χρόνια από την πιο παραγωγική μου ηλικία, μου είναι δύσκολο να μαζέψω τα συντρίμμια μου για να φτιάξω από την αρχή με τα απομεινάρια της ‘κουρελιασμένης’ τιμής και υπόληψής μου το παζλ της ζωής μου. Από την αποδοκιμαστέα συμπεριφορά του εναγομένου προς εμένα, από τις ανάρμοστες και περιφρονητικές προς το πρόσωπό μου δηλώσεις, στις οποίες προέβη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, από τη μη έμπρακτη μεταμέλεια και συγγνώμη του, βλάφθηκαν η τιμή και η υπόληψή μου, απαξιώθηκα ως άτομο, προσεβλήθη η προσωπικότητα μου, προκαλώντας μου σημαντική ηθική βλάβη, την πιθανότητα της οποίας ο εναγόμενος σίγουρα γνώριζε. Η όλη αυτή ενέργεια μου προκάλεσε και μου προκαλεί ακόμα ψυχική αναστάτωση, στεναχώρια και ψυχική ταλαιπωρία, γεγονότα που δεν θα επέρχονταν εάν ο εναγόμενος δεν θα προέβαινε στις ως άνω παράνομες πράξεις του. Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την παντελώς προσβλητική και αναξιοπρεπή συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου με ανάλογο δημοσίευμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την έμπρακτη μεταμέλειά του”.

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ