Τραγωδία στον Βόλο- 38χρονος «έσβησε» στον ύπνο του

Σοκ στην κοινωνία του Αλμυρού αλλά και ολόκληρης της Μαγνησίας προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός 38χρονου την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του στο χωριό Αχίλλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο 38χρονος πήγε χθες στο σπίτι του το βράδυ αναμένοντας με αγωνία να δει τον αγώνα ποδοσφαίρου Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερπλέιτ που είχε συγκεντρώσει τα φώτα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Μετά την αναβολή του αγώνα όμως, αποφάσισε να πάει για ύπνο. Τίποτα δεν προμήνυε ότι δεν θα τον έβρισκε το ξημέρωμα. Ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του στις 10.30 περίπου το πρωί στο κρεβάτι του.

Οι γονείς του είχαν φύγει από νωρίς της Κυριακής για να επισκεφθούν συγγενείς που μένουν στη Γλύφα. Όταν επέστρεψαν η μητέρα του απόρησε που δεν είχε ξυπνήσει ο Χρήστος και πήγε στο δωμάτιό του για να δει τι συμβαίνει. Η γυναίκα σοκαρισμένη διαπίστωσε ότι ο πρωτότοκος γιος της δεν ανέπνεε και ήταν νεκρός. Αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγό της ο οποίος και αυτός έπαθε σοκ από τον αναπάντεχο χαμό του γιου του, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Τα δυσάρεστα νέα ταξίδεψαν τάχιστα στην μικρή κοινωνία του Αχιλλείου και του Αλμυρού, καθώς ο 38χρονος ήταν ένα αγαπητό και ήσυχο παιδί που ασχολούνταν με τα κτήματά του, ενώ έκανε και κάποια μεροκάματα στην ταβέρνα του χωριού. Ασχολούνταν βέβαια και με την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, όπου παρά την απόσυρσή του λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, συνέχισε να προσφέρει σε ότι χρειαζόταν η τοπική ομάδα ο Αχιλλέας.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί του Α.Τ. Αλμυρού, ενώ η σορός του 38χρονου να μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.Πηγή: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ