Επέστρεψε στην Αθήνα η Βικτώρια Καρύδα – Τι ζητά μέσω του δικηγόρου της

Μετά την κηδεία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, στην Αυστραλία, όπου κατοικούν οι γονείς του, η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο σπίτι της οικογένειας στη Βούλα.

Η Βικτώρια Καρύδα δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της για τις μελλοντικές κινήσεις της και ουσιαστικά δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τις αποφάσεις της για το μέλλον της ίδιας και των παιδιών της.

Σύμφωνα με τη Star press, προσπαθεί να βάλει σε τάξη κάποια θέματα και για αυτό ένα από τα πρώτα ραντεβού της ήταν εκείνο με τον δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό, μέσω του οποίου κάνει γνωστό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι το βίντεο με τη στιγμή της δολοφονίας του συζύγου της έχει προκαλέσει αναστάτωση τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της.

“Η σύζυγος του δολοφονηθέντα Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεων της στη δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός. Αρχικά, η κυρία Καρύδα ενημερώνει το σύνολο του ελληνικού Τύπου ότι αντιτίθεται πλήρως στην προβολή του οπτικοακουστικού υλικού της δολοφονίας του συζύγου της και ότι θα κινηθεί νομικά σε κάθε μέσω που θα συνεχίσει την προβολή του παρά τη θέληση της”, δήλωσε ο κ. Αγαπηνός.

Πηγή πληροφοριών: Star press

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ