Ξεκίνησε η πορεία από το Πολυτεχνείο προς την αμερικανική πρεσβεία – ΤΩΡΑ

Ξεκίνησε πριν από λίγο η πορεία για τα 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Φοιτητικοί σύλλογοι, φορείς, κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς, σωματεία και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος και κατευθύνονται προς την αμερικανική πρεσβεία.

Παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσει η πορεία του ΚΚΕ, το οποίο θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Σημειώνεται ότι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων και διαδηλώσεων για την «45η Επέτειο του Πολυτεχνείου». Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν όλο το οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Επιπλέον λόγω της πορείας και κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής», «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα».Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ