Είχαν κρυμμένο στα σπίτια τους ένα μικρό οπλοστάσιο – Τρεις συλλήψεις

Στη σύλληψη τριών ανδρών, που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί όπλων, κλοπής και ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί σε περιοχές του Δήμου Φαιστού.

Έπειτα από την εφαρμογή ειδικού σχεδίου που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς και για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: μία χειροβομβίδα, τρεις κορμοί χειροβομβίδων, τέσσερις πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδας, τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού όπλου, μία ξιφολόγχη, διάφορα εξαρτήματα πολεμικών όπλων (αορτήρες, χειροφυλακτήρες, δίποδας, κοντάκια), 360 γραμμάρια πυρίτιδα, φυσίγγια, αγροτικά εργαλεία, ηλεκτρικά εργαλεία, μικροποσότητα κάνναβης, σπόροι κάνναβης συσκευές μέτρησης όγκου χρήσης νερού (υδρόμετρα) και ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ