“Νιώθω σαν να μην ήμουν εγώ αυτή που το έκανε”: Τι δηλώνει η 19χρονη που είχε πετάξει το μωρό της στα σκουπίδια

«Νιώθω σαν να μην ήμουν εγώ αυτή που το έκανε. Σαν να ήταν κάποια άλλη, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία και από τον Θεό. Μιλάω με πνευματικό, αυτός με καθοδηγεί. Δεν μπορεί να ηρεμήσει η ψυχή μου», δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου”, η 19χρονη που λίγους μήνες πριν καθώς κατηγορήθηκε ότι με την βοήθεια της μητέρας της, σκότωσε το μωρό που γέννησε στο σπίτι και έπειτα το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

“Μετά από τρεις-τέσσερις μέρες συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Το μόνο που έκανα ήταν να κλαίω”, πρόσθεσε.

Η κοπέλα περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη φυλακή, ενώ όπως ανέφερε στήριγμά της, υπήρξε μία πολύ καλή της φίλη, αλλά και ο αδερφός της που την παρέλαβε.

Επίσης, η 19χρονη μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, καθώς όταν ήταν 12 ετών έχασε τον πατέρα της. Μετά από αυτό, η μητέρα της λόγω κατάθλιψης, δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις και νεαρή κοπέλα κλήθηκε να στηρίξει, όπως αναφέρει την οικογένεια. Παράλληλα, δεχόταν σχολικό εκβιασμό και περιθωριοποίηση, λόγω των κιλών της, από τους συνομηλίκους της.

Το άγχος του να γίνει αποδεκτή την έσπρωξε σε μια λάθος σχέση και μια πρώτη ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στην ηλικία των 16 ετών. «Την πρώτη φορά ένιωσα ότι ντρόπιασα την οικογένεια μου, που μου συνέβη αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επόμενη της σχέση είχε ως αποτέλεσμα τη δεύτερη ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη με τη φρικτή αυτή κατάληξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ