Σοκάρει η υπόθεση με τον παντρεμένο γιατρό που σκηνοθέτησε γάμο «μαϊμού» – Μηνυτήρια αναφορά από τον αντιδήμαρχο – ΒΙΝΤΕΟ

Για την υπόθεση του παντρεμένου γιατρού που έστησε γάμο “μαϊμού” στο δημαρχείο Χαλκίδας αφού πλαστογράφησε την υπογραφή του πρώην αντιδημάρχου Βασίλη Γουρνή, μίλησαν στο “Καλημέρα Ελλάδα” τόσο ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης όσο και ο πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας, Βασίλης Γουρνής.

Χωρίς κανένας αρμόδιος να πάρει χαμπάρι, ο γιατρός μετέβη με την ερωμένη του σε αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας και τέλεσε τον «πολιτικό γάμο» με κομπάρσους και πλαστογραφώντας την υπογραφή του αρμόδιου αντιδημάρχου στο Γραφείο Πολιτικών Γάμων, ο οποίος εκείνη την εποχή, ήταν ο Βασίλης Γουρνής. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τη «μαϊμού» – τελετή και απεικονίζεται το ζευγάρι, πουθενά όμως δεν φαίνεται αυτός που τους πάντρεψε.

Η απάτη αποκαλύφθηκε τέσσερα χρόνια μετά, το 2018, όταν το ζευγάρι χώρισε. Συγκεκριμένα, η πρώην σύντροφος του πήγε στο Δημαρχείο Χαλκίδας για να πάρει το διαζευκτήριο, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο οι υπάλληλοι του Δήμου της είπαν ότι ο συγκεκριμένος γάμος δεν ήταν πουθενά δηλωμένος.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Δήμο Χαλκιδέων, ενώ ο Βασίλης Γουρνής έχει καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά όπως αποκάλυψε στο«Καλημέρα Ελλάδα».

«Έχω πληροφορίες ότι η αίθουσα είχε κλειστεί για εκδήλωση κάποιου φορέα και οπότε άνοιξε και έγινε ο πολιτικός …χαμός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: eviazoom.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ