Αλλάζουν τα τούνελ σε τμήματα της Ολυμπίας Οδού – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιστικά σηράγγων τύπου STLM της SIRECLED επιλέχθηκαν κι ήδη εγκαθίστανται στο σύνολο των σηράγγων της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών που αποτελεί τμήμα της Ολυμπίας Οδού. Το έργο αφορά 12 σήραγγες, συνολικού μήκους 5.117 μέτρων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τα συγκεκριμένα φωτιστικά LED σχεδιάστηκαν υιοθετώντας την τεχνολογία Counter beam. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί κατευθυντικούς φακούς μέγιστης ακρίβειας με αποτέλεσμα η φωτεινή δέσμη να κατευθύνεται ακριβώς εκεί που απαιτείται σε αντίθεση με τη συμβατική τεχνολογία που έχει σημαντικούς περιορισμούς. Με αυτή την τεχνολογία επιτυγχάνεται άριστη διασπορά φωτισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, που ήδη επιβεβαιώνεται σε ποσοστό 72% σε σύγκριση με την προηγούμενη κατανάλωση. Τα αποτελέσματα αυτά μετρήθηκαν, επαληθεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τα φωτιστικά είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από υλικά υψηλής αντοχής και βιωσιμότητας, κατάλληλα για το αντίξοο περιβάλλον των σηράγγων.

Η εν λόγω εγκατάσταση προσθέτει άλλο ένα σημαντικό έργο φωτισμού LED υψηλών απαιτήσεων στα έργα ειδικών απαιτήσεων που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής προηγμένων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, SIRECLED HELLAS SA.

Υπενθυμίζεται ότι η SIRECLED ήρθε στην ελληνική αγορά πριν από 4 έτη μετά από την επένδυση που οργάνωσε η Vectis Capital με την υποστήριξη Ελλήνων επιχειρηματιών. Εξαγοράζοντας την ιταλική SIRECLED Srl και μετεγκαθιστώντας την στην Ελλάδα, δημιούργησε παραγωγική μονάδα στο Κρυονέρι Αττικής και διατηρεί Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Modena Ιταλίας. Έκτοτε η εταιρεία έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα φωτισμού σε βιομηχανίες, αποθήκες, αλυσίδες λιανεμπορίου, δημοτικούς δρόμους, γήπεδα, τούνελ κ.λπ. σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, Ρωσία, Πολωνία κ.α. Τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα για βαριές επαγγελματικές εφαρμογές, μπορούν να επιτύχουν ενεργειακή εξοικονόμηση έως 80% και είναι όλα εφοδιασμένα με έξυπνο λογισμικό διαχείρισης, όπου αυτό απαιτείται.Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Nafpaktia.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ