Άνοιγαν σπίτια με… τραπουλόχαρτα

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών στην Αγία Παρασκευή προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε πολυκατοικία στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια, όπου, παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα καθώς και χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα τραπουλόχαρτα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες που έβρισκαν ξεκλείδωτες, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Μέσα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν πολλά ακόμα εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις διαρρήξεις.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, ηλεκτρονικές συσκευές, γυναικείες τσάντες και άλλα κλοπιμαία.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί μία ληστεία και τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Ανακριτή.Πηγή: ant1news.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ