Οι δύο όψεις της Δήλου – Οι εικόνες ντροπής έξω από το μουσείο και τα γυρίσματα με χολιγουντιανές σταρ – ΒΙΝΤΕΟ

Στο επίκεντρο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Δήλος, τόσο για θετικούς, όσο και για αρνητικούς λόγους.

Την κατάσταση που επικρατεί έξω από το μουσείο του νησιού, όπου βρίσκεται παρατημένος ο εξοπλισμός, ο οποίος αγοράστηκε για να φιλοξενήσει αρχαιολογικά εκθέματα, κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Συγκεκριμένα, οι ολοκαινούργιες βιτρίνες που αγοράστηκαν για να φιλοξενήσουν αρχαιολογικά εκθέματα, αραχνιάζουν και έχουν αρχίσει να σαπίζουν. Ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται εντός μουσείου και μέσα τους οι υπεύθυνοι να έχουν τοποθετήσει σπάνια και ανεκτίμητης αξίας ευρήματα, παραμένουν στοιβαγμένες σε εξωτερικό σημείο με υποτυπώδη προστασία και ρημάζουν! Μάλιστα, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, οι αρμόδιοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να τις μετακινήσουν ούτε κατά την διάρκεια του μεσογειακού κυκλώνα Ζορμπά που προξένησε μεγάλες καταστροφές πριν από μέρες στο νησί των Ανέμων. Κι όλα αυτά, σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας…

Η άλλη όψη πίσω από τις εικόνες ντροπής

Από την Μύκονο στην Δήλο! Στο ιερό νησί του Απόλλωνα μεταφέρθηκαν τα γυρίσματα της βρετανικής κομεντί χολιγουντιανών προδιαγραφών με τίτλο Greed (Απληστία στα ελληνικά), η οποία γυρίζεται αυτή την εποχή στο νησί των Ανέμων. Η κάμερα του Mykonos Live TV εξασφάλισε πλάνα από τα γυρίσματα στην Δήλο όπου η Αυστραλέζα ηθοποιός Isla Fisher και το σούπερ μόντελ Shanina Shaik που κάνει ντεμπούτο στην μικρή οθόνη, έκλεψαν την παράσταση.

H 42χρονη πρωταγωνίστρια του “Ψωνίζω Άρα Υπάρχω” που στο “Greed” υποδύεται τη γυναίκα ενός δισεκατομμυριούχου, τράβηξε τα βλέμματα φορώντας ένα τεράστιο καπέλο για τον ήλιο, μαύρο μαγιό, καφτάνι με πολύχρωμες λεπτομέρειες και παπούτσια πλατφόρμες. Από την άλλη, η 27χρονη κούκλα Shanina Shaik, εμφανίστηκε με λεοπάρ σορτσάκι και μαύρη εξώπλατη μπλούζα που συνδύασε με σανδάλια. Τα δύο κορίτσια φαίνεται ότι έχουν δέσει μεταξύ τους και κάνουν καλή παρέα. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Fisher χωρίς ίχνος βεντετισμού εξηγεί κάποιες λεπτομέρειες στην Shaik που κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην μικρή οθόνη. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Βρετανός ηθοποιός Steve Coogan, ο οποίος υποδύεται τον Κροίσο ναρκισσιστή σύζυγο της Fisher και για τις ανάγκες του ρόλου του εμφανίστηκε με λευκό λινό πουκάμισο, σιελ βερμούδα, μπλε μοκασίνια και ασημένιο ρολόι! Να πούμε ότι η κυκλοφορία της ταινίας που σκηνοθετεί ο Micheal Winterbottom, δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί.

Πηγή: Mykonos Live TV

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ