Ο δράστης του εγκλήματος που συγκλόνισε την Κρήτη: Έχω σκοτάδι για τη στιγμή του φονικού

Σοκ προκαλούν τα όσα φαίνεται να δήλωσε ενώπιον των αστυνομικών αρχών ο 60χρονος κατηγορούμενος για το φόνο της 53χρονης, ελάχιστες ώρες μετά την τέλεση του φόνου με θύμα την Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, ξημερώματα Τετάρτης, στα Δειλινά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, συγγενείς και φίλους της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και της Τατιάνας Σεφανίδου, ο ίδιος, ανέφερε μεταξύ άλλων μπροστά στους αστυνομικούς, μετανιωμένος και με σκυμμένο κεφάλι: «Δεν θυμάμαι τίποτα για τη στιγμή που έγινε το φονικό. Έχω σκοτάδι».

Μάλιστα θέλοντας να περιγράψει την σχέση που είχε με τα μέλη της οικογένειας της νεκρής γυναίκας και με το δεδομένο ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα έμενε στο σπίτι της μεγάλης κόρης ανέφερε με λυγμούς: «Τους φρόντιζα και με φρόντιζαν, περνούσαμε τις γιορτές μαζί και ήταν η ζωή μου. Με προστάτευαν και τους προστάτευα . Ήταν τα παιδιά μου».

Ο ίδιος πέρασε σήμερα το κατώφλι εισαγγελέα και ανακριτή και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι. Ενώ την ίδια ώρα σε κλίμα πένθους, η οικογένειας της 53χρονης, συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν την αγαπημένη του Μαρίνα που έπεσε νεκρή από δεκάδες μαχαιριές του 60χρονου δράστη.

Η κηδεία της τελέστηκε το πρωί στον Ι.Ν του Αγίου Στυλιανού στα Δειλινά και αμέσως μετά «οδηγήθηκε» στην τελευταία της κατοικία, αφήνοντας ορφανά 4 παιδιά.

Πηγή: neakriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ