Ήρθε στο Public Συντάγματος το 1ο atelier Moleskine στην Ελλάδα

Είναι διάσημο για τις στρογγυλεμένες άκρες των σελίδων του, το χαρακτηριστικό μπεζ χαρτί, τον υφασμάτινο σελιδοδείκτη, το λαστιχάκι που το κρατάει κλειστό και τη βαθυτυπία με την κλασσική υπογραφή “Moleskine” στην πίσω σελίδα του. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να το αντιγράψουν αλλά παραμένει αξεπέραστο αφού τους τελευταίους δύο αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί περίπου ως φετίχ από διάσημους καλλιτέχνες, λάτρεις του design και στοχαστές ενώ ακόμα και σήμερα εκπλήσσει διαρκώς το κοινό με τις συλλεκτικές εκδόσεις του. Τα θρυλικά σημειωματάρια Moleskine ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σημειωματάρια. Το Public, το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο ελληνικό βιβλιοπωλείο, επιλέχτηκε από τη Moleskine για να φιλοξενήσει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα το πρώτο atelier Moleskine, που συγκεντρώνει όλη την οικογένεια των προϊόντων της εταιρείας για καθημερινή όσο και για εξειδικευμένη χρήση.

Η Moleskine ακολουθώντας την πετυχημένη πρακτική άλλων πόλεων όπως το Λονδίνο, Μιλάνο, Μαδρίτη, Βουδαπέστη, δημιούργησε έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία, Το atelier Moleskine. Ένας χώρος μοντέρνος, υψηλής αισθητικής, με μαύρες βιβλιοθήκες, τις οποίες σηματοδοτεί το φωτεινό λογότυπο της Moleskine του θρυλικού οίκου – βασιλιά των stationery.

Εδώ οι επισκέπτες του Public έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ολοκληρωμένη συλλογή των προϊόντων της εταιρείας. Classic ή Journal σειρά για τις καθημερινές σου σημειώσεις, Limited edition ή θεματικά σημειωματάρια για τους συλλέκτες και τους απαιτητικούς, θήκες εγγράφων, σετ με στυλό και σημειωματάρια, story box για την αποθήκευση των εγγράφων, βιβλία σημειωματάρια για τους λάτρεις της τέχνης και της γραφιστικής, ό,τι κι αν επιλέξεις θα το βρεις στο Moleskine atelier στo ισόγειο του Public Συντάγματος. Επιπλέον εκεί θα ανακαλύψεις τσάντες, πορτοφόλια, αξεσουάρ ταξιδίου, θήκες για κινητά και για tablets. Σύντομα ένα ακόμα atelier Moleskine θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φανατικούς του design και των stationery Moleskine, στο Public Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, το Public με αφορμή την αγάπη του για το βιβλίο σχεδίασε σε συνεργασία με τη Moleskine, ένα ιδιαίτερο σημειωματάριο αφιερωμένο στην επιλογή της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018. Το βιβλιοφιλικό σημειωματάριο είναι συλλεκτικό και κυκλοφορεί σε 5.000 μόνο αντίτυπα σε όλα τον κόσμο. Το Public και η Moleskine επέλεξαν ως σύμβολο του σημειωματάριου την κουκουβάγια, το πιο ισχυρό σύμβολο σοφίας, σύνεσης, πνευματικότητας που συνδέεται άρρηκτα με την Αθήνα. Περιτριγυρισμένη από το μπλε, το χρώμα της Ελλάδας, στέκει ολόχρυση γεμάτη περηφάνια, γιορτάζοντας τη γνώση, που έρχεται μέσα από το διάβασμα και την αγάπη για το βιβλίο. Αναζήτησε το σημειωματάριο στα καταστήματα Public ή με ένα κλικ στο Public.gr!

Ανυπομονείς να ανανεώσεις τη Moleskine συλλογή σου; Έλα στο Public. #AthensMoleskinePublic

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ