Στο 1,30 το αλκοόλ στο αίμα του οδηγού που εισέβαλε στο προαύλιο της Βουλής

Πρωτοφανές περιστατικό με καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού, που ξεκίνησε από την Αττική Οδό και κατέληξε στο προαύλιο της Βουλής, εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο οδηγός του οχήματος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε 1,30 με όριο το 0,25.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν στις 12:45 όταν υπάλληλοι της Αττικής Οδού ενημέρωσαν την αστυνομία για έναν οδηγό που έχει ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του σε σταθμό διοδίων και παρενοχλεί άλλους οδηγούς. Όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ο οδηγός έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να διαφύγει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες βγήκε από την Αττική Οδό από τον κόμβο Κηφισίας και από εκεί ξεκίνησε μια κινηματογραφική καταδίωξη.

Ο οδηγός κατάφερε να φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας και στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Ριζάρη έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, προσέκρουσε στα κολονάκια και κατέληξε στον αύλειο χώρο της Βουλής, πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Πηγή ΦΩΤΟ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ