Δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη: Θεωρώ ότι το έργο της προανακριτικής αρχής ήταν πρόχειρο – ΒΙΝΤΕΟ

Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη ασκήθηκε εναντίον γιατρού που γνώριζε προσωπικά το θύμα δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

Οι κάτοικοι του χωριού σπάνε τη σιωπή τους και μιλούν στην κάμερα του ΑΝΤ1. “Αν δεν βρισκόταν ο ένοχος δεν θα ησυχάζαμε” ανέφερε μία γυναίκα ενώ άλλη κάτοικος αναφέρει: “Αυτός ήταν σύντροφος, τις τελευταίες στιγμές μαζί με την Ειρήνη”.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας Λαγουδή, Τατιάνα Δουβαρά, η οποία τόνισε ότι η θέση μας ήταν εξ αρχής σταθερή ότι δεν πρόκειται περί αυτοκτονίας αλλά ανθρωποκτονίας… Αντιπαρατεθήκαμε έντονα με τις προανακριτικές αρχές, λοιδορήθηκε η άποψή μας, θεωρηθήκαμε ακραίοι αλλά ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης απεφάνθη και έκρινε ότι πρόκειται περί ανθρωποκτονίας με τα στοιχεία που συνελέγησαν τους οκτώ μήνες. Επιεικώς το έργο της προανακριτικής αρχής ήταν πρόχειρο”.

“Τα στοιχεία είναι πολλά και τόσο αδιάσειστα που έχουν οδηγήσει στο να ασκηθεί in rem ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και να προσωποποιηθεί προ λίγων ημερών” σημείωσε και απέφυγε να αποκαλύψει ποιος μπορεί να κρύβεται ή να μιλήσει για τα κίνητρα της πράξης για τα οποία σημείωσε ωστόσο ότι είναι “περισσότερο προσωπικά, αλλά μπορεί να εμπλέκονται και οικονομικοί λόγοι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ