Έμειναν «ξεκρέμαστοι» στα Χανιά εκατοντάδες επιβάτες της Primera Air – ΦΩΤΟ

Μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία χωρίς να έχουν ενημερωθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει περνούν απόψε τουρίστες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με την αεροπορική εταιρεία Primera Air.

Μετά την ξαφνική ανακοίνωση ότι η εταιρεία βάζει λουκέτο και αύριο προχωρά σε αίτηση πτώχευσης, τα αεροσκάφη της σταμάτησαν μαχαίρι τις πτήσεις αφήνοντας απόψε «ξεκρέμαστους» εκατοντάδες επιβάτες οι οποίοι είχαν πάει στο αεροδρόμιο έτοιμοι να ταξιδέψουν και αυτή τη στιγμή δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει και πώς θα επιστρέψουν.

Η εταιρεία πραγματοποιούσε πτήσεις στα Χανιά κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Από τα Χανιά επρόκειτο να πραγματοποιηθούν απόψε τρεις πτήσεις οι οποίες ακυρώθηκαν από την εταιρεία με τους σαστισμένους επιβάτες να μένουν καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο.

Μιλώντας στο Flashnews.gr επιβάτιδα από τη Δανία, είπε:

«Δεν μας είχε πει κανείς τίποτα, ήρθαμε στο αεροδρόμιο και κάποια στιγμή από στόμα σε στόμα μάθαμε ότι η εταιρεία χρεοκόπησε γι’ αυτό δεν ταξιδεύουμε. Μετά ήρθε κάποιος και μας είπε ότι η πτήση ακυρώνεται και δεν έχει καμία ενημέρωση για το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής. Έχουμε μείνει εδώ και δεν γνωρίζουμε για πόσο θα μείνουμε, αν θα μας πάνε σε κάποιο ξενοδοχείο ή θα παραμείνουμε στο αεροδρόμιο, αν θα έρθει άλλη εταιρεία να μας πάρει και πότε θα φύγουμε.»

Επίσης, επιβάτης της πτήσης είπε στο Flashnews.gr:

«Δεν έχουμε ιδέα τι θα γίνει. Είμαστε περίπου 300 άτομα. Ελπίζουμε κάποια στιγμή κάποιος να μας ενημερώσει».

Για την ξαφνική αυτή κίνηση της εταιρείας η οποία άφησε “στον αέρα” τους επιβάτες της λόγω της χρεοκοπίας, ενημερώθηκε νωρίτερα και η Fraport Greece η οποία ζήτησε από την επίγεια εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες συνεννοήσεις προκειμένου να ενημερωθούν οι επιβάτες και να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα λύση για την εξυπηρέτησή τους. Εντωμεταξύ παρέχεται όποια δυνατή άνεση υπάρχει προκειμένου να μειωθεί η ταλαιπωρία που υφίστανται οι επιβάτες της Primera Air.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι ωστόσο μόνο οι επιβάτες των τριών αποψινών πτήσεων που “ξεμένουν” στα Χανιά αλλά και εκατοντάδες άλλοι από τις προγραμματισμένες πτήσεις της επόμενης Παρασκευής και της επόμενης εβδομάδας που επίσης αυτή τη στιγμή βρίσκονται “στον αέρα”.Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: Flashnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ