Συνέλαβαν τους δράστες της δολοφονίας στην Αρκίτσα

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λαμίας δείχνουν πως πίσω απ’ τη δολοφονία του Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα βρίσκονται η πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της.

Από την πρώτη στιγμή οι ενδείξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως το ζευγάρι είχε δολοφονήσει τον άτυχο 50χρόνο την ώρα μάλιστα που κυνηγούσε σε περιοχή της Αρκίτσας.

Όμως δεν υπήρχαν τα στοιχεία που θα οδηγούσαν τους αστυνομικούς της ασφάλειας στην σύλληψή τους.

Από τον περασμένο Ιανουάριο οι αστυνομικοί δούλευαν την υπόθεση μέρα και νύχτα. Έχοντας στη διάθεσή τους και την τεχνολογία, κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία.

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και μία μαρτυρία των τελευταίων ωρών, για την σχέση του 55χρόνου Γερμανού με την πρώην σύζυγό του και του νυν συντρόφου της τόσο με τη γυναίκα όσο και με το θύμα.Οι αστυνομικοί κάλεσαν το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ασφάλειας τους δύο δράστες, έχοντας όμως στα χέρια τους ήδη εντάλματα σύλληψης από ανακριτή και εισαγγελέα.

Περίπου στις εννέα το βράδυ τους συνέλαβαν και αύριο στις 11 το πρωί θα οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο, ο άνδρας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και η γυναίκα ως ηθικός αυτουργός αφού φέρεται να είναι αυτή που τον ώθησε να πυροβολήσει τον 55χρόνο.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης μέσα από το tvstar.gr είχε ανακοινώσει ότι το θύμα πυροβολήθηκε δυο φορές πισώπλατα από απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων.

Στη σορό του άτυχου άνδρα βρέθηκαν σκάγια και οι τάπες του κυνηγετικού πυροβόλου όπλου.Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή:tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ