“Ξεσκονίζουν” το ποινικό παρελθόν της 33χρονης που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά – Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας – ΒΙΝΤΕΟ

Βαρύ ποινικό μητρώο είχε η 33χρονη που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα στο αυτοκίνητό της στο γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου διέμενε στην Κηφισιά.

Το θύμα, που έφερε τραύματα από καλάσνικοφ εντοπίστηκε μετά από κλήση της μητέρας της στην Αστυνομία, αφού είχαν χαθεί τα ίχνη της από την προηγούμενη μέρα. Τα πρώτα στοιχειά δείχνουν ότι η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε το βράδυ της Τρίτης, ενώ στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τουλάχιστον 15 κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 33χρονη φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας και το 2009 είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή και σύσταση συμμορίας. Επιπλέον, φέρεται να είχε υπογράψει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος άλλης γυναίκας, που στο παρελθόν ήταν σύντροφος του φίλου της.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στη συνέχεια θεωρήθηκε ως ύποπτη ως ηθικός αυτουργός για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρου του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννη.

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ