Θρίλερ με τη γυναίκα που βίασαν και πέταξαν στο δρόμο – Εξετάζεται DNA που βρέθηκε στα νύχια της

Την καταγγελία βιασμού της αλλοδαπής γυναίκας που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, την περασμένη Τετάρτη, στο Ζεφύρι διερευνούν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι, της επιτέθηκαν, τη βίασαν και στη συνέχεια την «πέταξαν» στην οδό Σικελιανού στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ενώ όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές φαίνεται πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όπως προκύπτει από την πρώτη της εξέταση δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και αυτό αναμένεται να εξακριβωθεί πλήρως από την ιατροδικαστική έκθεση.

Όλα φαίνεται πως έγιναν στις 12 του Σεπτεμβρίου, όταν εκλήθη το ΕΚΑΒ και παρέλαβε μία κοπέλα, την οποία μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών αναφέρουν πως το θύμα της επίθεσης πρόκειται για Ρομά, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να την ταυτοποιήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δεν είχε μαζί της τσάντα με τους αστυνομικούς να της παίρνουν αποτυπώματα σε μία προσπάθεια να αναγνωριστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν έχει γίνει.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ενδέχεται ο βιασμός να έγινε σε άλλο σημείο από αυτό όπου εντοπίστηκε η άτυχη κοπέλα, σε μία προσπάθεια των δραστών να «παραπλανήσουν» τις αρχές.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί έως τώρα αν οι δράστες της χορήγησαν ναρκωτικές ουσίες για να τη βιάσουν. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με τις έρευνες προσπαθούν να «χτενίσουν» το σημείο αλλά και τους γύρω δρόμους σε μία προσπάθεια να συλλέξουν μαρτυρίες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είχαν δει τη μεταφορά της ή την εγκατάλειψή της. Επιπροσθέτως, αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ωστόσο αυτό θεωρείται ιδιαζόντως δύσκολο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν λάβει δείγμα DNA από τα νύχια της, ενώ έστειλαν και τα ρούχα της στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. σε μία προσπάθεια να ελέγξουν αν ο ή οι δράστες έχουν αφήσει ίχνη. «Θεωρείται αρκετά σημαντική η διερεύνηση των ρούχων της καθώς μπορεί να έχουν αφήσει DNA οι δράστες και αν είναι σεσημασμένοι να τους ταυτοποιήσουν και μετά να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους», ανέφεραν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές. Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ