Θρίλερ με αυτοκίνητο που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι – ΦΩΤΟ

Ένα βυθισμένο όχημα σε αρδευτικό κανάλι της Κωπαΐδας κινητοποίησε τις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές δυνάμεις το απόγευμα της Παρασκευής.

Στο σημείο έσπευσε και ομάδα δυτών από την 1η ΕΜΑΚ Αθηνών, που επιχειρούσε μέχρι που νύχτωσε. Παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος από άνθρωπο στο όχημα ή γύρω από αυτό.Ωστόσο επειδή το κανάλι είναι πολύ μεγάλο δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα, όπως και η Αστυνομία για το τι έχει συμβεί και βρέθηκε το όχημα μέσα στο νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα ανήκει σε Πακιστανό για αυτό και πιθανολογείται ότι μπορεί να βρίσκεται στο σημείο ακόμη και δύο 24ωρα, αφού κανείς δεν το αναζήτησε. Ακόμη δεν αποκλείεται ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του να ήθελε να το ξεφορτωθεί.

Τις έρευνες των Πυροσβεστών συντόνιζε ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής, ενώ στο σημείο έφθασαν και οι Πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ με Επικεφαλής τον Διοικητή της Αντώνη Μίχα, που επιχείρησαν και στην περίπτωση με τον άτυχο 52χρονο που έχασε τη ζωή του σε πηγάδι στην Αρκίτσα.

Με το φως της ημέρας οι έρευνες θα συνεχιστούν, ενώ η Αστυνομία ψάχνει στοιχεία για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που ίσως δώσει εξηγήσεις για το πως βρέθηκε στο κανάλι.

Πηγή: LamiaReport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ