Μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώνονται στην πλατεία Αριστοτέλους – ΦΩΤΟ

Στην πλατεία Αριστοτέλους έχουν συγκεντρωθεί ήδη χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Στο συλλαλητήριο θα παραστεί και ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Κανείς συμβιβασμός με τη μίζερη ζωή, καμία αναμονή. Να οργανωθεί η πάλη στους τόπους δουλειάς και στους κλάδους με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες μας, κόντρα σε κυβέρνηση-κεφάλαιο-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.», αναφέρει το ΠΑΜΕ στο κάλεσμά του, θέλοντας να δώσει «αγωνιστική απάντηση στην πολιτική υπέρ του κεφαλαίου που φέρνει ένταση της εκμετάλλευσης, φτώχεια και πολέμους, αλλά και στα πανηγύρια που στήνονται στο πλαίσιο της ΔΕΘ για τον ρόλο που παίζει η χώρα στην προώθηση των επικίνδυνων αμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών στην περιοχή».

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ απευθύνουν η ΠΑΣΕΒΕ, η γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και η ΕΕΔΥΕ, καθώς και δεκάδες ομοσπονδίες και σωματεία εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων και συνταξιούχων. Από σωματεία και φορείς από ολόκληρη την Ελλάδα έχει προγραμματιστεί οργανωμένη μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ είναι στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους και θα ακολουθήσει πορεία προς τη ΔΕΘ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ