Το χρονικό της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό – Η χαριστική βολή και οι μαρτυρίες των γειτόνων

Το κίνητρο πίσω από την άγρια εν ψυχρώ εκτέλεση του 57χρονου φαρμακοποιού,σήμερα το πρωί, έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό αναζητούν οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τουλάχιστον τρία τραύματα στο σώμα, ενώ ο δολοφόνος τού έδωσε τη χαριστική βολή πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως είδαν έναν άνδρα, που φορούσε βερμούδα, περίπου 50 ετών, να πυροβολεί τον φαρμακοποιό και να τρέχει προς ένα αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του.

Η δολοφονία του φαρμακοποιού, που έχει συγκλονίσει τους κάτοικους του Ψυχικού και τους συναδέλφους του, σημειώθηκε ακριβώς έξω από το σπίτι του νωρίς το πρωί. Ο 57χρονος βρισκόταν μέσα στο όχημα όταν έβγαινε από το γκαράζ της πολυκατοικίας όπου του είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος του. Ο δράστης τον πλησίασε αθόρυβα και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές σκοτώνοντας τον ακαριαία. Το όπλο που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε είναι πιθανόν περίστροφο.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να συνδέσουν το παζλ της δολοφονίας και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ενώ προσανατολίζονται προς τις προσωπικές διάφορες ενώ δεν αποκλείουν και το σενάριο της ληστείας.

Σημαντικό μέρος στις έρευνες θα παίξουν και οι καταθέσεις της συζύγου και των παιδιών του. Αξίζει να τονιστεί πως αρχικά, λόγω του επιθέτου του θύματος, υπήρχαν υποψίες πως ίσως η υπόθεση σχετίζεται με την υπόθεση της Energa, που ήρθε πάλι στο προσκήνιο λόγω της πρόωρης αποφυλάκισης, με βάση πλαστά έγγραφα, του Αριστείδη Φλώρου. Ωστόσο, δεν προκύπτει σχέση της επίθεσης κατά του φαρμακοποιού με την υπόθεση Energa, καθώς διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για συνωνυμία και πως οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ