Η οργισμένη αντίδραση του ανιψιού της Ειρήνης Παππά, Μανούσου Μανουσάκη, στις φήμες για την υγεία της

“Άστοχες φήμες” χαρακτηρίζει ο ανιψιός της Ειρήνης Παππά, Μανούσος Μανουσάκης, όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα και αφορούν την υγεία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας ηθοποιού, η οποία απουσίαζε από την πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της στο Σχολείον της Αθήνας του Εθνικού Θεάτρου, ενός κτιρίου που φέρει το όνομά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν με ανάρτηση της στο Facebook η δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά ανέφερε: “Γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια, τη χειρότρη κατά τη γνώμη μου, το Αλτσχάιμερ”.

Άμεση και έντονη ήταν η απάντηση του σκηνοθέτη και δικού της ανθρώπου, Μανούσου Μανουσάκη, ο οποίος μέσω της “Espresso” διαψεύδει κατηγορηματικά όσους, όπως λέει, δεν σέβονται τη μεγάλη πρωταγωνίστρια. “Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες. Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας. Επιλέγει πού θα πάει και πού δε θα πάει”. Σε ερώτηση αν ισχύει η πληροφορία ότι η σπουδαία μας ηθοποιός έχει χτυπηθεί από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, απαντά: “Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Εδώ γράφουν ότι υπάρχουν Αρειανοί γύρω μας και ότι κατοικούν στα έγκατα της γης Γκρέμλινς”.

Μιλώντας στην Espresso, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ένας από τους στενούς φίλους της, ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, άστραψε και βρόντηξε: “Η Ειρήνη διανύει την 9η δεκαετία της ζωής της, ζώντας κάτω από τον Ιερό Βράχο με τον σεβασμό που χρειάζεται ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει την τέχνη και την πατρίδα σε πολύ δύσκολες εποχές. Είναι λογικό να έχει κάποια προβλήματα υγείας, που έχουν όλοι οι άνθρωποι της ηλικίας της”, λέει και προσθέτει. “Η Ειρήνη όντως μου λείπει πολύ σαν φίλη. Όμως, όποιος θέλει να τη δει, μπορεί να την επισκεφθεί στο σπίτι της, όπως είχα κάνει κι εγώ πριν από λίγο καιρό και, φυσικά θα ξαναπάω”.

Όσο για τις αναρτήσεις που έγιναν και μιλούν για την… αρρώστια της Ειρήνης Παππά, ο Γιώργος Λιάνης δίνει τη δική του απάντηση: “Αν είναι γιατροί αυτοί, ας το δηλώσουν με το διδακτορικό τους δίπλωμα. Εγώ σας λέω λοιπόν, δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Είναι απλά μεγάλης ηλικίας και βρίσκεται σπίτι της”.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ