Ο ξαφνικός θάνατος της Νατάσας Βαρελά και τα ερωτηματικά

Η Νατάσα Βαρελά, το γλυκό πανέμορφο κορίτσι που εργαζόταν ατελείωτες ώρες μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος “έφυγε” τα ξημερώματα της Κυριακής, τόσο άδικα, σε ηλικία 33 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς της, τους φίλους της και τους συναδέλφους της. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, όλοι λύγισαν. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Νατάσα, έσβησε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες η ίδια φέρεται ότι αντιμετώπιζε κάποιες στομαχικές διαταραχές στις οποίες ούτε η ίδια ούτε και οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.

Αφόρητοι πόνοι

Στις 03:00 περίπου τα ξημερώματα της Κυριακής, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ανέβασε πυρετό και οι πόνοι στο στομάχι έγιναν αφόρητοι. Οι γονείς της, την μετέφεραν στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Περίπου δύο ώρες αργότερα, οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι η κόρη τους πέθανε. Όπως είπαν στον πατέρα της, είχε διάτρηση στομάχου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Αυτό που προκαλεί προβληματισμό, είναι ότι η άτυχη δημοσιογράφος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και είναι περίεργο πως έπαθε διάτρηση στομάχου.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ