Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Χανίων – Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε αεροσκάφος – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κακόγουστο αστείο ήταν τελικά, ο συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος της Condor, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χουγκάρντα-Ντίσελντορφ, και το οποίο έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr λίγο μετά τις 23.30 οι πυροτεχνουργοί ξεκίνησαν τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ελεγχθεί, αν όντως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, στο αεροσκάφος.

Μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, το πόρισμα έδειξε ότι δεν υπήρχε βόμβα, στο αεροσκάφος. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή, εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος της Condor, αναμένεται να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο των Χανίων και να συνεχίσει κανονικά για τον προορισμό του τις πρώτες πρωινές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος είχε σταθμεύσει ανάμεσα στο αεροδρόμιο και στην αεροπορική βάση της Σούδας λίγο μετά τις 20.46, ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, μεταξύ αυτών τα ΤΑΕ, οι ειδικές δυνάμεις, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας.

Πηγή: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ