Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Καβάλα: Φορτηγό έπεσε σε μαντρότοιχο σπιτιού – ΦΩΤΟ

Τραγικές στιγμές έζησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο χωριό Άγιος Χριστόφορος του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα οδηγός φορτηγού που έκανε διανομές τροφίμων και απορρυπαντικών σε μαγαζιά της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής από τη Νικήσιανη με κατεύθυνση τη διασταύρωση του Αγίου Χριστοφόρου, στον κεντρικό δρόμο, έπεσε με ταχύτητα σε μαντρότοιχο σπιτιού και στη συνέχεια ανετράπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του life-events.gr, ο οδηγός διαπίστωσε πως τα φρένα του αντιμετώπιζαν πρόβλημα και προκειμένου να αποφύγει τη μεγάλη διασταύρωση μερικά μέτρα πιο κάτω, επέλεξε να ρίξει το βαρύ όχημα στο μαντρότοιχο οικίας, σε σημείο όπου δεν περνούσε άλλο όχημα ή άνθρωπος.

Το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενώ το φορτηγό υπέστη σοβαρότατες ζημιές, όπως και τα προϊόντα που μετέφερε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Α.Τ. Ελευθερούπολης.

Το ευτύχημα είναι πως το φορτηγό δεν πέρασε τη διασταύρωση του Αγίου Χριστοφόρου, όπου ενώνονται οι τρεις Νομοί της Καβάλας, Δράμας και Σερρών καθώς σε μία τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται να είχαμε μία πολύ χειρότερη εξέλιξη.

Πηγή: life-events.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ