• Πυκνός καπνός σκέπασε τον ήλιο στη Νέα Αρτάκη - Στη μάχη της κατάσβεσης πυροσβεστικά αεροσκάφη - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

  6:41 μμ, Κυριακή 12 Αυγ 2018 6:41 μμ, Κυριακή 12 Αυγ 2018

  Πυκνός καπνός έχει σκεπάσει τον ήλιο πάνω από την παραλία της Νέας Αρτάκης. Το γαλάζιο του ουρανού δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου εξαιτίας της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη και καίει δασική έκταση στην περιοχή Κοντοδεσπότι στον Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων.

  Στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr διακρίνονται και τα πυροσβεστικά αεροσκάφη τα οποία συμμετέχουν στη μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Σημειώνεται ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί στην περιοχή, με το έργο τους να δυσκολεύουν οι ισχυροί άνεμοι.

  Δείτε εδώ το βίντεο:

  Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

  Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

  Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]