Στους 94 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, μέχρι στιγμής, ανέρχεται στους 94, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα.

Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 11 άτομα. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας τα ξημερώματα του Σαββάτου κατέληξε μια 57χρονη εγκαυματίας που νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Διαβάστε αναλυτικά το ενημερωτικό σημείωμα του υπουργείου Υγείας:

“Σήμερα, ξημερώματα Σαββάτου, 11/8/2018, κατέληξε γυναίκα εγκαυματίας 57 ετών, που νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή, 31 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 5 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ (συνολικά στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 8). Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ